3 hårde hvidevarer til den lille lejlighed

Mange der flytter til storbyen må indfinde sig med stigende boligpriser og mindre plads. Derfor er mange nødt til at indrette sig efter de små lejligheder i byen, selvom de naturligvis har samme behov som alle andre. Nogle hårde hvidevarer kan man ikke leve uden, men det kan blive en større udfordring at finde plads til alt det luksus man ønsker i sin lejlighed. Heldigvis har teknologien hjulpet os godt på vej, og der findes nu også løsninger til dig der ikke vil gå ned på hårde hvidevarer. Der findes nemlig en masse gode kombinationsteknologier, så du ikke behøves benytte dig af vaskekælderen! Hvis du overvejer at investere i nogle af disse kombinationer, så læs med her og få en idé om hvad der passer til din lejlighed. 

Kølefryseskab

Oplever du minimal plads i køkkenet skal du blot se med og få tips om kølefryseskab her. Det er muligvis en af de vigtigste hårdehvidevarer, som man absolut ikke kan undvære hvis man bor i en lille lejlighed. Et kølefryseskab er et kombineret køle- og fryseskab, så du sparer på pladsen, men får begge muligheder. Dette smarte kølefryseskab kan fås i mange størrelser og former, så den passer præcis til din lejlighed. Denne løsning er til dig, der ikke har plads til både fryser og køleskab. Med et kølefryseskab kan du få drømmen om både en fryser og et køleskab til at gå i opfyldelse, og finde plads til alle dine madvarer og på samme tid fylde den integrerede fryser med frostvarer! 

Kombineret vaskemaskine og tørretumbler

Det kan være noget af en kamp, hvis man skal slæbe alt vasketøjet med ned i vaskekælderen hver gang det skal vaskes. Men chancen for at du har plads til både vaskemaskinen, tørretumbler og tørrestativ er højst sandsynlig meget lille. Så hvorfor ikke kombinere en vaskemaskine og en tørretumbler i én, så du både sparer tid og plads? Sådan får du også mere plads til andre ting i rummet, så det er en perfekt løsning til dig der har begrænset plads i lejligheden. Med en kombineret vaskemaskine og tørretumbler får du to funktioner der anvenedes seperat, men de fleste har også en dampfunktion hvilket reducerer behovet for strygning. Smart!

Kombiovn

Man bliver typisk overrasket over hvor ofte man både har brug for en ovn, men også en mikrobølgeovn. Det er dog en smule upraktisk at investere i begge dele, hvis lejligheden er begrænset på plads. Med en kombiovn kan du få både ovn og mikrobølgeovn i én. Den indeholder nemlig de helt traditionelle ovn-egenskaber, mens den samtidig er i stand til at fungere som en mikrobølgeovn. Sådan sparer du tid og plads i dit køkken, men går ikke på kompromis med kvaliteten.