Bedre indeklima med en fransk altan

Hvis du går meget op i dit hjem, og det indeklima, som det har, er der en masse ting du kan gøre, for at forbedre det. et godt indeklima er nemlig super vigtigt, da vi bruger rigtigt meget af vores tid indendørs. Det er vigtigt for vores helbred, og det er selvfølgelig også noget, der skal tænkes over. Et godt indeklima kan opnås på mange måder.

Hvis du ikke har plads til en traditionel altan, er en Fransk Altan en super god mulighed, som også vil give dig bedre indeklima. Med denne kan du nemlig nemt lufte ud, og på den måde give din bolig et bedre og mere friskt indeklima. Der er selvfølgelig flere ting du kan gøre, for at opnå et bedre indeklima.

Luft ud dagligt

Hvis der ikke bliver luftet ud regelmæssigt i din bolig, vil det resultere i et dårligere indeklima. Der er nemlig en masse ting, som opbygger sig i luften igennem dagen. Det er derfor vigtigt, at du minimum en gang om dagen får luftet godt ud i boligen. På den måde vil luften uden tvivl også føles mere frisk, og det vil være mere behageligt at opholde sig indenfor.

Flere planter

Selvom man husker at lufte ud, kan det stadig være svært at vedligeholde det gode indeklima. Problemet er, at vi mennesker producere CO2, som ikke er godt for indeklimaet. En ting du kan gøre for at hjælpe på dette, er at anskaffe flere planter. Disse planter producerer nemlig en masse ilt, og gør dermed til indeklima bedre.

Udover at være gode for luften i dit hjem, vil disse planter også se super flotte ud, og gøre at indretningen bliver endnu pænere. Hvis du gerne vil have en god duft i hjemmet, kan du også få fat i en damp diffuser og nogle æteriske olier.