En guide til dig, som skal firmaflytte – sikker flytning, billig pris

Står du og er midt i en firmaflytning? Går du dog også lidt og bokser med, hvordan du skal få det hele til at hænge sammen? Det er nemlig svært at skulle rykke et helt firma til nye lokaler; især hvis du ovenikøbet er forholdsvis ny firmaejer, som enten flytter fra de gamle til de nye lokaler, eller fra hjemmet til mere professionelle rammer. En firmaflytning er altid uoverskuelig og stressende, og derfor vil du herunder finde en guide på, hvordan du nemmest og mest stressfrit får rykket firmaet uden bekymringer.

Et flyttekoncept du burde overveje

Noget du i denne sammenhæng burde tage stærkt brug af, er det der kaldes flytteboxe. En flyttebox er, når et andet firma levere en container til dig, hvori du på egen hånd bærer møbler og diverse andre ting ind. Efterfølgende når du er færdig, kommer en chauffør igen og henter containeren, og leverer den straks til de nye lokaler. Dette nye koncept er specielt smart, da flytteboxe kan fås i en milliard forskellige størrelser. Ejer du et større firma med mange møbler, burde du altså overveje en 40 fods container, hvorimod hvis firmaet er en smule mindre, skal du måske kun overveje en 20 fods.

Til dig, som blot mangler lidt ekstra plads

Til firmaejeren, som blot mangler et par ekstra kvadratmeters opbevaring, er der selvfølgelig også en løsning. Hertil kan et depotrum være en utroligt god idé, da det er så sikkert, som noget kan være, og derudover også findes i forskellige størrelser. Du kan finde forbavsende meget opbevaring i Aarhus, med rum af alle forskellige størrelser, til erhvervsmæssig brug. Dette koncept er perfekt til dig, som ønsker en smule mere billig plads. Derudover er sikkerheden ikke et kompromis i disse depotrum. Alle anlæg er overvågede både inde- og udenfor, og indhegnet hele vejen rundt om.