Find de vildeste altaner; Her er de bedste råd

Der er ingen tvivl om at en altan er det fedeste samlingspunkt, hvor udsigten er god, og livet nydes på fulde tryk. Udover udsigten og de fede omgivelser, så er udseendet også en af de ting vi mennesker sætter pris på. Det skal se pænt ud, vi skal kunne nyde fællesskabet, og de omgivelser vi er i. selvom tingene ikke altid bliver som de skal, så kan det sagtens lykkedes, så der er ingen problemer med at vælge hvad man vil/kan. Vælg efter dine ønsker, vælg gerne noget anderledes, for du skal nok kunnet kunne lide det.

Frihed i huset med døren åben ud til altanen

Allerede i de sene forårs måneder, når varmen er på, så er vi alle klar på sommeren. Det skal man også være klar til efter en kold vinter periode. Nå sommerperioden starter, vil man gerne have så meget frisk luft som muligt. Det gælder blandt andet mens man sidder i stuen, og arbejder. Eller når maden laves, så nabolaget kan dufte den dejlige mad. Du har måske ingen altan, eller have og derfor er vinduer og døre åbne. Men der er bare intet værre, end når dørene smækker. Hvordan får man alting til at lykkedes, når det friske luft er nødvendigt?

Sådan løses problemet

Dørene er oftest et problem hvis mere end 1 dør er åben. Man må derfor tænke kreativt, for at forhindre de smækkende døre. Nogle stiller deres sko for døren. Men hvor meget holder sådan en sko til? Ikke rigtig noget, derfor må man finde på andre løsninger, som også er pæne. Det duer jo ikke at flytte en plante hen foran døren hver gang den skal åbnes. Der skal jo luftes ud i boligen uden døren smækker.

Gode løsninger til altanens renoveringer

  • Pallesofaer

En god ide er en pallesofa, det er moderne og bæredygtigt, og det kan laves nemt og billigt. Med blot et par EU-paller og nogle hynder så er du på rette vej. Det kræver ikke ret meget, men en god ide er at strips det hele sammen, for at det ikke render fra hinanden. Du gør det bare efter hvordan du synes du vil have det, og køber hynder efter de mål du gerne vil have.

  • Renovering og maling

Maling og nye møbler kan gøre en masse, så det er bare at komme i gang, aflæg eventuelt nyt gulv, og nyd dine timer på altanen

Alt sammen til dig der elsker frisk luft

Dørstoppere er altid en god løsning, for altaner er med til at give dig frisk luft, så du kan få det i lejligheden også. En masse tips og tricks samlet et sted. Lav lækker mad til dine gæste, sid evt. på altanen, eller blot hav grillen i gang udendørs, og så kan du dufte det hvis døren er åben. Der kan altid renoveres på altanen, find din stil, renover og giv den gas. Byd venner og familie velkommen på altanen til grillaftenen.