Gode tips til enhver boligejer

Der er mange danskere, der er boligejere. Rigtig mange. Vi bor i huse, villaer, lejligheder og campingvogne – ja vi lader os ikke begrænse af noget. Herunder kan du finde nogle gode tips til dig som boligejer, der kan gøre boliglivet lettere og måske endda spare dig nogle penge.

Energioptimering er godt for din økonomi og husets værdi

Når du energioptimerer din bolig, mindsker du beløbet på den elregning du får tilsendt. Det vil sige, at investeringen i sidste ende sparer dig penge. Det øger også husets værdi, da fremtidige købere også vil nyde godt af den lave elregning – og så er det jo tilmed også godt for miljøet.

Personliggør boligen ved hjælp af din indretning

Når folk træder ind i dit hjem, skal de gerne have et indtryk af dig. En god måde hvorpå du kan sørge for, at de får det, er ved at indrette dit hus efter din personlige smag. Det gør hjemmet unikt, og til lige præcis dit. Nogle ting der især kan give en følelse af dig er:

  • Personlige møbler

  • Bestemte farver

  • Gennemgående materialer

Vægpynt gør boligen mindre tom

Hvis du går rundt i din bolig, og får en fornemmelse af, at der er lidt tomt, kan du jo selv overveje, om du synes det er en god eller dårlig ting. Hvis du synes, at det er en dårlig ting, er en nem måde at give huset mere ”fylde” på at hænge noget vægpynt op. Om det så er malerier eller udstoppede dyrehoveder må du jo så selv om.

Undgå gulvtæpper, hvis du lider af allergi

Gulvtæpper kan se meget hyggelige ud, og er også gode for små børn at lege på. Men lider du af allergi, f.eks. pollenallergi, er et gulvtæppe et rigtig dårligt valg. De små pollen kan sætte sig fast i gulvtæppet, og vil derfor altid være til stede i rummet, og det vil være til stor gene for dig som allergiker.

Beskyt dine mest dyrebare elektriske skærme

Hvis du bor i et hus, hvor der er en del dyr elektronik, især elektroniske skærme, er du helt sikkert interesseret i at få beskyttet disse imod alting. Det er muligt med et akrylisk filter med metal, der beskytter skærmen imod så godt som alle skader.

Gør huset sjovere med muligheder for forskellige aktiviteter

Din bolig skal ikke være et sted, hvor du eller andre keder sig. Derfor kan en god investering være forskellige muligheder for lege og aktiviteter. Nogle gode eksempler på sådanne ting er:

  • Et bordfodboldbord/billardbord

  • En form for spillekonsol koblet til fjernsynet

  • Fodboldmål eller basketball kurve ude i haven

Få et overskueligt skab for at spare tid om morgenen

En af de ting der tager rigtig lang tid for mange om morgenen, er at finde det tøj de skal have på. Hvis du er en af dem, kan det hjælpe dig at få et mere overskueligt opbevaringssted til dit tøj. Så kan du måske lige komme fem minutter før ud ad døren om morgenen.