Hvordan kan du forbedre dagligdagen på kontoret?

Ligegyldigt hvilket job du har kan din hverdag nok altid blive lidt bedre og dermed give dig lidt mere overskud til alle de ting der venter derhjemme, når arbejdsdagen er ovre. Når du som aktiv på arbejdsmarkedet bidrager til at samfundet holdes velfungerende, foregår en stor del af dit liv på din arbejdsplads, og så er det essentielt at det hele fungerer optimalt og at du trives i dit team og med dig selv.

Smarte løsninger

Hvis i mellem kollegaer kan optimere jeres arbejdsopgaver og sørge for at ingen sidder alene med en for stor mundfuld, så går det hele meget lettere. Prøv at kigge på SharePoint løsninger hos OnePoint og se om nogle arbejdsprocesser eventuelt kan automatiseres eller forbedres. Det er vigtigt at hjælpe og støtte hinanden med jeres forskelligartede kompetencer og individuelle styrker – det resulterer i mest arbejdsglæde for alle involverede og sørger for at det er en rar oplevelse at møde ind om morgenen.

Pauser og pynt

Ro er en søjle der helst ikke skal væltes i hverdagen, for det går udover én selv, familien, kollegaer og venner, der ikke kan forstå hvorfor man aldrig har overskud til dem mere. Det er derfor en god idé at holde pauser, hvor man rent faktisk holder pause – det betyder at man ikke må skænke arbejdet en eneste tanke, men derimod kun fokusere på at få kroppen ned i ro. Derudover kan du inkludere dit område i din velvære ved at tænke på det som en udvidelse af dit hjem; nogle planter, dekorationer eller fotografier af familiemedlemmer kan bringe glæde og vivacitet. Du kan også foreslå et ugentlig møde hvor fokusset er på trivsel – hér kan diskuteres muligheden for mere fleksibilitet eller længere pauser, hvis der er brug for det blandt de ansatte. Hvis ingen siger noget, er der jo intet fokus på forbedring.