Hvordan styrker du din virksomheds kommunikation?

Kommunikation i virksomheder er noget af det vigtigste en virksomhed kan fokusere på at optimere, især i takt med at virksomheden vokser. Det skyldes, at jo mere en virksomhed vokser, jo flere steder kan der ske misforståelser og fejl, forårsaget af dårlig kommunikation. Ligeledes vil disse fejl, blive større og farligere for organisationen, i takt med at denne bliver større.

Når der kommer mere personale, flere led i organisationen fra ansatte til CEO, og flere markeder og samarbejdspartnere, er der simpelthen flere steder det kan gå galt. Derfor skal kommunikationen være i top, for at alt kører så godt som muligt.

Det online møde

For en organisation der holder mange møder med flere forskellige interessanter og partnere rundt i verden, vil der blive afholdt en del møder. Du kan forbedre kommunikationens vilkår markant med forskelligt hardware. Det du kan med Epos for eksempel, er at forbedre effektiviteten i mødet. Med en ordentlig mikrofon, et godt kamera og udstyr der ikke mindst er nemt at bruge, kan du begrænse mængden af misforståelser, og nemmere komme til sagen. Med dette menes at der også går mindre tid med at få udstyret til at virke, for eksempel mikrofoner, præsentationer og kameraer.

Når vilkårene for online møder forbedres, forbedres vilkårene også for samarbejde, både med andre virksomheder og internt i organisationen. Udstyr i god kvalitet sikrer også færre gener for personalet, hvilket kan lede til mere trivsel. Teknik der driller er kort sagt ofte årsag til stor frustration. I takt med at verden bliver mere digitaliseret, er det desuden vigtigt at inkludere alt personale, ved at benytte sig af teknik der er nemt at bruge for alle.

Det gælder især de forskellige situationer personalet kommer ud i. Skal dine sælgere eksempelvis også lave fysiske kundebesøg, er det måske nødvendigt for dem at have en tablet at arbejde på, ligesom mødebookeren skal have noget udstyr der fordrer hans effektivitet mest muligt.

Skriftlig kommunikation

Den skriftlige kommunikation i virksomheden kan også optimeres på forskellige måder. Det kan være noget så simpelt som at tage et kig på hvilken mailklient I bruger. Tilbyder denne en produktiv platform, der giver personalet brugervenlighed og tillader dem at arbejde effektivt?

Intern kommunikation

Den interne kommunikation er også vigtig at kigge på. Der findes mange forskellige redskaber her. Slack er et program der tillader personale at arbejde med og kommunikere i forskellige kanaler, der nemt kan organiseres. Ligeledes tilbyder det en række nyttige værktøjer der kan integreres i programmet.