Overvej videoer til din virksomheds markedsføring

Produktvideo

Videomarkedsføring er blevet mere og mere populært gennem de seneste mange år. Private forbrugere sætter nemlig pris på videofortællingen og de store mængder af information, som en film kan præsentere. Står du og tænker over, hvordan du bedre kan markedsføre din virksomhed? Så er videoer helt sikkert et godt valg.

Markedsføring er en stor prioritet for alle virksomheder, og det er sjældent noget, man rammer 100 procent i skabet hver gang. Derfor findes der også uendelig mange værktøjer og guides til, hvordan man bedst muligt markedsfører sin virksomhed. I dagens Danmark er flere og flere virksomheder begyndt at fokusere endnu mere på markedsføring gennem videoer. Det giver nemlig noget helt andet i forhold til mange andre markedsføringsmuligheder.

Hvorfor bruge film til markedsføring?

Der er mange grunde til, det er blevet mere populært at lave en produktvideo eller ydelsesvideoer  blandt virksomheder. Hovedsageligt skyldes det, at det giver en anden og effektiv måde at ramme forbrugerne på. Det gode ved videomarkedsføring er, at det giver et blikfang, der med det samme fanger forbrugerens opmærksomhed. Det vil sige, at forbrugerne finder det mere interessant, og at der dermed er større chance for at fange forbrugernes interesse og eventuelt købetrang.

Derudover opfatter forbrugere videoer anderledes end for eksempel tekst og billeder. I videoer kan der nemlig både anvendes lyd, kropssprog, tale, mimik og meget mere, der skaber en bredere forståelse for forbrugerne. Det er derfor et super effektivt redskab at anvende videomarkedsføring. Videoer kan også være med til at skabe en hurtigere forståelse af nødvendig information. Overvej eksempelvis, hvor lang tid det kan tage at finde det rigtige sted at læse i en manual, når du har problemer med et nyt produkt. Med en video kan man hurtigt og nemt forklare nødvendig information omkring produkter, virksomhed, projekter og meget mere.

Markedsføring gennem videoer – et universelt sprog

Når man anvender videoer til sin markedsføring, er det typisk noget, alle forstår. En video, der har til formål udelukkende at markedsføre virksomheden, behøver ikke indeholde tale. Det vil dog stadigvæk være en video, som alle mennesker kan forstå, ligegyldigt hvor man kommer fra. Derfor ses videomarkedsføring som et universelt sprog, hvilket også er en af grundene til, at det er blevet så populært at bruge videoer i sin markedsføring.

Herudover er videoer også med til at skabe et mere personligt forhold mellem forbrugere og virksomheder. En video giver nemlig et mere relaterbart indtryk, hvilket vi mennesker altid sætter pris på. I stedet for, at man ser et virksomhedslogo, kan man nu se de lokale medarbejdere i forretningen, hvilket giver et mere autentisk indtryk af virksomheden. Det skaber tryghed og troværdighed for forbrugerne.

Som du kan se, er der mange grunde til at bruge videoer i sin markedsføring. Det er derfor bare med at finde videoudstyret frem, hvis dig og din virksomhed endnu ikke er kommet i gang med at markedsføre jer på film. Det er nemlig meget enkelt og hurtigt at komme i gang. Men som med alt andet inden for markedsføring, kan videoproduktion være svært at mestre. Så jo hurtigere, du kommer i gang med videomarkedsføringen, jo hurtigere bliver du også endnu bedre til at lave toptunede videoer til dine kunder.