Sådan indretter du bedst badeværelset i en lejlighed

Badeværelserne i lejligheder er ikke altid så store – derfor er det også vigtigt, at man tænker over, hvordan man indretter det, så man får det mest optimale ud af pladsen. Langt hen ad vejen handler det om at være kreativ med pladsen og samtidig også at give noget mere til rummet, så det føles mindre trangt. Her kan du finde nogle tips til, hvordan du kan indrette badeværelset, og hvad du skal have derude. 

Brug pladsen bag døren

Oftest får man ikke brugt pladsen bag døren på badeværelset. Det kan du komme til at gøre ved at købe knager, som kan hænges op der. På den måde kan du udnytte pladsen til at have morgenkåbe hængende og håndklæderne kan hænge til tørre. Det giver desuden en følelse af luksus med bløde kvalitetshåndklæder i flotte farver. Køb håndklæder online og tilføj eventuelt også et duftlys på badeværelset, så får du en dejlig, sanselig oplevelse og en følelse af luksus, selvom pladsen er trang.

Hjørnehylder

Det kan være en rigtig god idé at have hjørnehylder inde i brusekabinen, så du kan have sæbe og alle de mindre dekorative, men nødvendige ting stående der. På den måde ser det både ordentligt ud, og du udnytter pladsen i højderne. Desuden får du plads til at nyde badet uden at komme i karambolage med bruseforhænget.

Prioritér planter

Selvom det virker underligt, at du skal prioritere den begrænsede plads med planter, så kan det gøre en stor forskel at have. Det giver noget til rummet, og det kan virke forfriskende og beroligende. Du skal dog huske på, at det skal være nogle planter, som kan tåle kun at få begrænsede mængder lys, hvis du ikke har et vindue på badeværelset. Derudover skal du også huske på, at det kræver lidt at passe dem. Alternativt kan man hænge nogle grene med eukalyptus op, som frigiver en dejlig, frisk duft, når man går i bad, og de bliver fugtige. 

Møbel under håndvasken

Det er et af de mest effektive møbler at have på badeværelset. Her kan du have rengøringsmidler, tandbørste, cremer osv. På den måde får du udnyttet de få kvadratmeter, badeværelset består af, og desuden får du også dækket rørene under vasken, så det ser pænere ud.

Med disse råd kan du shine dit badeværelse op og udnytte pladsen, du har, på dit badeværelse, så du kan nyde rummet og koble af med ro i sindet, når du tager et dejligt varmt bad.