Sådan optimerer du dine online møder i din virksomhed

Det bliver mere og mere almindeligt at afholde møder elektronisk, da det ofte er en både billigere, nemmere og mere fleksibel løsning for alle. Hvis du skal afholde et møde eller en konference, er der flere fordele ved at gøre det online. Det kræver dog forskellige former for forberedelse, som du bliver klogere på her.

Udvis professionalisme med det rette udstyr

Hvad enten et møde afholdes i fysisk form eller online, er det vigtigt at udvise professionalisme, hvis dem overfor dig skal tage dig alvorligt. Når du arrangerer et online møde, er det derfor helt essentielt at have noget ordentligt og professionelt udstyr.

Det gør nemlig, at både din lyd- og billedkvalitet er i orden. Hvis der er tekniske problemer i løbet af et møde, kan det gå ud over mødets indhold. Hos Poly finder du et bredt udvalg af kommunikationsredskaber til din virksomhed, herunder kameraer til dine videomøder, headsets til dine Zoom-opkald, støjreducerende headsets m.m.

Indret dit mødelokale til dine online møder

Selvom du ikke dukker fysisk op i et lokale, når du afholder et online møde, er det stadigvæk vigtigt, at dine omgivelser ser ordentlige og indbydende ud. Du udviser langt mere overskud til et videomøde, hvis der ser ordentligt og flot ud rundt omkring dig. Du kan f.eks. sørge for, at der ikke er rod omkring dig, at der står grønne planter i baggrunden el.lign.

Når du indretter et mødelokale til at afholde online møder, skal du desuden tænke over at investere i nogle møbler, der er gode at sidde i. Et møde kan sagtens tage nogle timer, men det bliver nogle lange timer, hvis du sidder dårligt. Så selvom det foregår online, er det stadigvæk fornuftigt med et ordentlig skrivebord og en god skrivebordsstol, som du ikke får ondt i kroppen af at sidde i.