Drømmen om smukt og fyldigt hår

Et sundt og smukt hår er noget, alle kvinder drømmer om. Drømmer du også om lange, fyldige lokker, så kan hair extensions være en løsning for dig. Hvis dit hår aldrig bliver kraftigere, og du synes, der mangler fylde, kan du ved at bruge extension hair få den fylde, du mangler. Går du og prøver at gro dit hår ud for at få et langt hår, men er utålmodig, kan hair extensions også være en hjælp. 

Find den rette påsætning

Der findes flere metoder for hair extension, og derfor kan det også være lidt svært at vælge, hvad der bedst til en. Du kan vælge mellem clip on eller permanent påsætning. Hvis du gerne vil tage dem af og på hver dag, så kan du vælge clip on extensions, da de giver den mulighed. Hvis du ikke gider påsætte hår hver dag, så er permanent påsætning en bedre løsning. Her kan man så vælge mellem hot fusion, cold fusion, tape baner eller hårtrenser. 

Hot fusion er en påsætning med brug af varme. Med små totter hår med keratin i toppen, sætter man dem på dit hår, opvarmer totterne, så keratinen smelter og binder sig fast til dit hår. Det er en god løsning, hvis du har tyndt hår, da de holder sig godt skjult. 

Cold fusion er skånsomt for dit hår, da der ikke bruges varme. Håret sættes fast med micro ringe, og kan derfor nemt tages ud igen uden at skade dit hår. Ringene er foret med silikone, og det hjælper til at beskytte dit hår.

Tape baner er en klassiker. Det er de, fordi de er nemme at tage ud og sætte på. De holder sig nemt skjult under dit hår, da tapen er meget diskret. Dette er også en god løsning, hvis du har tyndt hår, da tapen sidder helt ind til hovedbunden og holder sig skjult. 

Hårtrenser er en lang bane hår, som man klipper til efter din hovedbund. De kan enten syes fast i en vandret fletning eller klemmes fast med micro ringe. Dette er en skånsom løsning, og du får et meget naturligt resultat. 

Spørg de professionelle

Vælg det, der passer bedst til dit hår og dit drømmehår. Tænk en ekstra gang over kvaliteten og påsætningsmetoden for det bedste resultat. Med hair extensions kan du få dit drømmehår eller hjælpe dit naturlige hår på vej. Tag ind på en klinik og tal med de professionelle, og så kan du tage et bedre og mere sikkert valg.