Her er randrusianernes foretrukne nyhedskilde

Når det drejer sig om lokalnyheder, så er der ingen andre medier i Randersområdet, som dækker så grundigt og bredt som Randers Amtsavis. Randrusianerne læser flittigt nyheder fra både avisens hjemmeside samt i selve avisen hvad end det er digitalt eller i papirform.

Ældste nyhedsmedie i Randers

I mere end 200 år har Randers Amtsavis bragt nyheder til borgerne i og omkring Randers. At en avis har kunnet bestå i så mange år, vidner om en stor lokal opbakning til avisen samt stor interesse for lokalstof.

Avisen udkommer i Randers, Hadsten, Hobro, Grenå, Mariager, Langå, Fårup samt i flere omkringliggende mindre byer. Ca. 30.000 mennesker læser hver uge i Randers Amtsavis.

Hvad skriver Randers Amtsavis om?

Randers Amtsavis er ikke kun en avis, der skriver om Randers. Faktisk dækker avisen hele Kronjylland og det betyder, at du også kan finde lokalnyheder i avisen fra egne som Hadsten, Hobro, Grenå, Mariager, Langå, Fårup med flere.

Stoffet i avisen er alsidigt og kan dække områder som kultur, sport, erhverv, politik, krimi og meget mere. Fællesnævneren er at nyhedsstoffet som udgangspunkt har lokal relevans.

Derudover udgiver Dagbladet Holstebro i fællesskab med de andre 13 lokale dagblade under Jysk Fynske Medier, en fælles avis som hedder Avisen Danmark, som er en ekstra avis du får med som kunde på Randers Amtsavis. Her bringes nationale og internationalt stof set med provinsens øjne.

Typer af abonnement

Randers Amtsavis er godt klar over, at der i dagens Danmark er forskellige præferencer, når det kommer til måden at læse avis på. Nogle er mest til at læse nyheder digitalt og andre vil helst læse avisnyhederne i den traditionelle papirform.

Tegner du et abonnement på Randers Amtsavis, kan det derfor gøres på 3 måder.

  • Papiravisen leveret hele ugen
  • Papiravisen leveret i weekenden
  • Digitalt abonnement hele ugen

Tegner du et abonnement hvor papirudgaven er inkluderet, så får du også den digitale adgang med uden ekstra omkostninger.

Kundefordele hos Randers Amtsavis

Når du er abonnement på Randers Amtsavis, så får du adgang til nogle ekstra goder.

Den mest populære gode blandt abonnenterne, er avisen fordelsklub, hvor du får rabat på massevis af produkter, events, arrangementer og oplevelser. Her er der virkelig mulighed for at gøre nogle gode handler.

Derudover får du som kunde adgang til avisens digitale artikelarkiv, hvor du kan søge frit blandt alle artikler, siden avisen udkom for første gang i 1819. Her kan du se artiklerne enten som fritekst eller som avisen så ud på artiklens udgivelsesdato.

Hvad koster et abonnement på Randers Amtsavis?

Et eksemplar på Randers Amtsavis koster op til 30 kr. pr. avis i løssalg. I et abonnement til normal abonnementspris, vil prisen være lidt lavere.

Men vil du rigtig gerne have fat i et godt tilbud på avisen, så er det værd at kigge lidt rundt efter om der skulle være et aktuelt tilbud med rabat på abonnement på Randers Amtsavis. Her foreslår vi, at du kigger i retning af hjemmesiden Aviskampagner.dk, som ofte har et rigtig godt tilbud liggende på Randers Amtsavis og andre populære aviser i Danmark. Her kan du opnå store besparelser i forhold til både løssalgspriser og normale abonnementspriser.