Hvordan vælger man de rette etiketter på rulle?

Klistermærke på rulle

Har du i sinde at købe etiketter eller klistermærke på rulle? I så fald har du et hav af muligheder. Det er naturligvis en fordel, da det sikrer, at du kan finde en løsning, der er god for dig. Det betyder dog også, at denne løsning kan være svær at finde.

Hvis du ikke har den store erfaring med at købe etiketter, er det nemlig ikke sikkert, at du ved, hvad du skal have fokus på. Ved du ikke det, kan valget være enormt svært. Heldigvis er det noget, du har mulighed for at blive klogere på herunder.

Form og udseende

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvordan dine etiketter skal se ud. Her skal du både tænke på form og størrelse. Du kan nemlig få etiketter i mange størrelser og former, hvorfor du er nødt til at vide, hvad du kræver i forhold til dette.

Dertil skal du også tænke over dit valg af farver. Der findes nemlig forskellige metoder at lave etiketter på, og det er ikke på alle, at farverne ser ens ud. Derfor er det naturligvis også noget, du skal give dig tid til at overveje.

Materiale

Når du skal købe etiketter, er det også vigtigt, at du har fokus på valg af materiale. Der er nemlig stor forskel på de materialer, der bliver brugt, da de ikke blot adskiller sig i forhold til kvalitet, men også i forhold til udseendet på dem.

Hertil er der også stor forskel på, hvordan materialet er lavet. Det vil sige, at det ikke er dem alle, der kan bryste sig af at være lige miljøvenlige. Er det noget, der har betydning for dig, er det derfor vigtigt, at du tager højde for dette, når du skal vælge, hvem der skal lave dine etiketter.

Efterbehandling

Der er naturligvis også forskel på, hvordan etiketterne bliver efterbehandlet. Dette vil ikke blot have betydning for, hvor slidstærke, de er, men også, hvordan de tager sig ud, hvorfor det bestemt også er et aspekt, du skal have fokus på.

I forbindelse med efterbehandlingen er der ofte en lang række muligheder at vælge mellem. Derfor skal du gå efter, hvad du mener, der giver bedst mening for dig. Her bør du tænke på dine krav til udseende, slidstyrke m.m., da efterbehandlingen – som sagt – har indflydelse på dette.

Påsætningsmetode

Hvis du er i færd med at købe etiketter på rulle, der skal sættes på med en maskine, er der en lang række ting, du skal tage højde for. Du skal nemlig sikre, at den bestilte rulle faktisk passer til din maskine, da den ellers vil være ubrugelig for dig.

Her skal du sørge for, at du vælger en rulle, der har den rette spoleretning, spoling og kernestørrelse. Alt dette skal matche din maskine, da du ellers ikke vil kunne bruge rullen. Skal du blot sætte dine etiketter på med hånden, er der ikke noget af dette, der har den store betydning.