Randers Storcenter

Randers Storcenter er et skønt indkøbscenter for hele familien. Her finder du hele 58 specialbutikker, så der er rig mulighed for at finde netop det, du mangler. Udover de fine specialbutikker kan du handle i det store BILKA Hypermarked. Storcentret er nemt at komme til og fra, og de mange gode parkeringspladser udenfor er alle gratis. Hermed kan du roligt tage på indkøb eller indhente ny inspiration i centret. Uanset om regnen siler ned, eller du trænger til en pause fra solen, er det oplagt at tage i storcentret i Randers.

I det følgende finder du informationer om disse emner:

  • Randers Storcenterets specialbutikker
  • Restauranter i Randers Storcenter
  • Dagligvarer i storcentret
  • Parkering ved Randers Storcenter
  • Randers Storcenters beliggenhed
  • Centrets handicapvenlige faciliteter
  • Underholdning for børn i Randers Storcenter
  • Randers Storcenters åbningstider

58 gode specialbutikker

I Randers Storcenter kan du let finde det splinternye outfit, du mangler, og hente de mere praktiske ting til hverdagen i centrets andre butikker. Hvad angår dame- og herretøj findes følgende forretninger blandt andet i det fine center: H&M, Hunkemöller, Message, Nanna, ONLY, Marcus, Tøjeksperten og Wagner.

Er du på udkig efter ting til indretningen derhjemme, byder Randers Storcenter på butikker såsom Imerco Home, Søstrene Grene og VÆRSGO. I Tiger i Randers Storcenter er der desuden mulighed for at finde snacks til shoppingturen og sjove ting til pakkelege og børnefødselsdage.

Derudover har Randers Storcenter blandt andet et apotek, Synoptik, The Body Shop, Matas, Bog og Idé, Sportmaster, Neye og mange andre spændende butikker.

Lækker mad under shoppingpauserne i Randers Storcenter

Når sulten skal stilles i Randers Storcenter, er der rigtig gode muligheder at finde rundt omkring i centrets fine og brede gange. Har du eksempelvis lyst til en omgang fastfood, kan du smutte forbi Carl’s Jr., hvor du kan blive mæt i en burger og gode pomfritter.

Leder du på den anden side efter en dejlig frokost to go, ligger CoccoBellos takeway ligeledes i Randers centret. Her kan du købe en lækker pastasalat og sodavand, så du kan shoppe, imens du spiser. Centrets Joe & The Juice byder samtidig på indbydende smoothies og friske juicer – perfekte til sommermånederne. Er du afsted min din datter, søn, mor eller veninde, er Café Fry desuden oplagt. Her finder du blandt andet sprøde sandwichs og lækre salater, og I har mulighed for at sidde komfortabelt og hvile benene i shoppingpauserne.

Smut ligeledes forbi Frellsen i Randers Storcenter, hvis du trænger til en lækkerbisken i form af en sød softice, et himmelsk stykke chokolade eller en kop god kaffe om eftermiddagen.

Dagligvarer i Bilka i Randers Storcenter

Når tøjet eller de andre fine sager er købt fra de mange fine specialbutikker i Randers Storcenter, kan du tage ind og handle i supermarkedet, Bilka. Her finder du kvalitet til lavpris og et bredt udvalg af fødevarer, elektronik samt andre ting, som du måske står og mangler. Bilka er desuden kendt for sine tilbud, hvor du kan få en række af ting for en pris. Dermed kan du nemt få fyldt fryseren op ved et besøg i dette supermarked. Glem ikke at besøge Bilkas bagerafdeling, hvis du skal have en aftenkage med hjem eller et lækkert baguette til middagen.

Parkering ved Randers Storcenter

Lige udenfor Randers Centret finder du 1800 gratis parkeringspladser. Her kan du holde så længe, du har lyst, så du både kan nå at shoppe en masse og spise på en af centrets restauranter. Parkeringspladserne ligger lige uden for døren, og der er flere handicappladser ved centrets forskellige indgange. Ved centrets røde indgang, finder du ligeledes en el ladestation fra Clever. Ved udkørslen fra parkeringspladsen ved den blå indgang ligger der en OK benzintank, så den almindelige bil også kan tankes.

Randers Storcenters beliggenhed

Det er nemt og hurtigt at komme hen til Randers Storcenter. Centret, som ligger på Merkurvej 55, kan nås via både bil, bus og cykel. Du kan holde bilen på en af de 1800 parkeringspladser. Bus nr. 3 og 4 holder lige uden for centrets indgang, og bussen kører direkte til og fra Randers Centrum. Dermed kan ældre uden bil eller familiens teenagere sagtens nå frem til centret for at tilbringe nogle hyggelige timer.

Cykelstien hele vejen rundt om Randers Storcenter sikrer, at du let kan komme til og fra centret på cyklen. Der er desuden rigtig mange steder, hvor du kan stille cyklen.

Handicapvenligt storcenter

Udover de fine handicapparkeringspladser ved Randers Storcenters forskellige indgange, ses centrets handicapvenlighed også i resten af det flotte center. Centret har nemlig faciliteter og butikker i ét enkelt plan. Hermed kan kørestolsbrugere let bevæge sig omkring i centret. Børnefamilier med familiemedlemmer i kørestole kan derfor hurtigt overveje at tilbringe et par timer eller flere i det handicapvenlige storcenter.

Underholdning for de mindste i Randers Storcenter

Når børnene skal med på shopping i et storcenter, er der altid en risiko for, at de kommer til at kede sig. Dog finder du heldigvis et dejligt, stort legerum i Randers Storcenter. I legerummet kan børnene tumle i store puder, ride den sjove elefant og suse gennem røret.

Ved siden af legerummet finder du samtidig en babylounge, så dit yngste barn også kan blive aktiveret. Loungen indbydende og hyggelig, hvor der blandt andet er mikroovn og Tv, så den lille ny let og hurtigt kan ammes. Der findes desuden gode puslerum både ved Randers Storcenters Lilla indgang, i Gul gade samt inde i legerummet ved siden af Babyloungen.

Derudover foregår der tit underholdende aktiviteter for børn i Randers Storcenter. Hermed er der rig mulighed for at gøre børnene trætte på en weekenddag og skabe sjove minder.

Åbningstider Randers Storcenter

Randers Storcenter har rigtig gode åbningstider. Mandag-fredag har centrets 58 specialbutikker åbent fra 10-19, imens åbningstiderne lyder på kl. 10-18 i weekenderne. Bilka i Randers Storcenter har åbent fra kl. 6-24, så du har mulighed for at handle næsten på alle døgnets tidspunkter. I kan ligeledes nå at spise en lækker aftensmad, efter at butikkerne er lukket. Centrets restauranter har nemlig åbent fra kl. 10-20 i hverdagene og kl. 10-19 i weekenderne.

Vær opmærksom på at apoteket i Randers Storcenter har åbent fra kl. 10-18 i hverdagene og fra kl. 10-15 lørdag og søndag. Storcenterets butikker har desuden lukket på helligdage, undtagen Bilkas havecenter.