Strygemærker og alle dets muligheder

Kender du strygemærker? Strygemærker har mange forskellige anvendelsesmuligheder og som navnet antyder er det mærker, du kan stryge på tøj og tekstiler. Du kan både bruge strygemærker, når du vil have navn i eller på tøj. Eller til at pynte dine tekstiler. I denne artikel får du inspiration til hvordan du kan bruge strygemærker, for der er virkelig mange muligheder.

Bestiller du strygemærker fra ikastetiket.dk kan du designe og tilpasse dine strygemærker både hvad angår form, størrelse og layout. Strygemærker kræver ikke andet end et strygejern og et stykke bagepapir, når du skal stryge mærkerne fast på tøjet.

Sæt logo på tøjet

Mange virksomheder eller sportsklubber har behov for at sætte logo på tøj. Med strygemærker er det virkelig nemt at sætte logo på tøjet. For at bestille strygemærker med logo skal du bare uploade dit logo på hjemmesiden og vælge størrelse. Når du bestiller strygemærker med logo vælger du om mærkerne skal være rektangulære, ovale eller som konturskårede strygemærker, der følger dit logos konturer.  Du kan nemt både lave små og store strygemærker med logo, så de passer på fx bryst eller ryg.

Sæt navn i tøjet med strygemærker

Alle børnefamilier kender det. Der skal navn i tøjet, når familiens yngste starter i institution eller skole. Når man bruger strygemærker til at opmærke tøj med navn, vælger mange at købe små strygemærker på cirka 30×10 mm og sætte strygemærkerne diskret inden i tøjet, fx i nakken eller bukselinningen. Strygemærkerne er særdeles holdbare og kan sagtens tåle kogevask. Sæt gerne telefonnummer på.

Opmærk tøj på plejehjem

Ligesom i børnefamilierne er strygemærker populære blandt beboere på plejehjem eller andre bosteder, hvor tøj bliver vasket centralt. Med strygemærker i tøjet sikrer man, at tøjet er nemt at sortere efter vask og kommer tilbage på rette hylde. Strygemærkerne er også rigtigt gode i strømper og undertøj, der bliver kogevasket og hvor andre typer af mærker nemt vil falde af.

Pynt tøjet med strygemærker

Strygemærker er ikke kun praktiske. Strygemærker er også nemme at bruge, hvis du gerne vil designe din egen T-shirt eller mulepose. Du kan uploade alt fra en professionel illustration eller en børnetegning, når du bestiller strygemærker. Du kan også designe strygemærker med tekst.

Strygemærker på renserier

Renserier og vaskerier bruger strygemærker, når de skal markere de tekstiler de skal vaske eller rense. De sætter strygemærkerne på tøjet et diskret sted, og har samtidig opmærket tøjet, så de kan levere tøjet korrekt tilbage til rette ejermand.