6 fede Randers-aktiviteter, som du kan opleve med en lejet minibus

Klatrepark

Randers og omegn byder på et væld af sjove oplevelser og attraktioner, som er perfekte til et sjovt firmaarrangement, en sjov polterabend eller en weekend getaway med vennerne. Men ofte kommer noget så lavpraktisk som transport i vejen for den sjove dag. Hvordan kommer man fra den ene aktivitet til den næste? Og hvordan sikrer man, at alle har et lift – og ikke mindst, at der er en ædru chauffør?

Hvis I lejer en minibus til det kommende arrangement, er I fri for alle praktiske bekymringer omkring transport. Med en bus til 10 personer inklusive chauffør er I klar til at opleve alt, hvad Randers har at byde på.

Her er seks aktiviteter, som I nemt kan komme rundt til i minibus – og som vil garantere, at I får en sjov og mindeværdig dag i Randers.

1.    Klatreparken Randers

Omkring 5,5 kilometer uden for Randers centrum ligger Klatreparken Randers. Mellem trækronerne er der indrettet en udfordrende og sjov klatrebane, der med garanti vil give jer alle sug i maven og masser af grin. Der er noget for alle aldre, uanset gåpåmod og klatrelyst.

Klatreparken ligger i Langå sydvest for Randers C, og det tager omkring otte minutter at køre med jeres lejede minibus, hvis I starter ved Randers Station.

2.    Memphis Mansion

I kender sikkert allerede den tro kopi af Elvis Presleys hus Graceland i Randers, som er kaldet Memphis Mansion. Når I er sammen på rundtur i Randers, kan I helt sikkert få nye og uforglemmelige oplevelser i det store museum, der emmer af sydstatscharme fra en svunden tid.

I kan også spise lækker amerikansk morgenmad, frokost eller aftensmad i restauranten ved Memphis Mansion.

3.    Gammel Estrup

Hvis I skal på en lidt længere tur, er den gamle herregård Gammel Estrup på Djursland et besøg værd. Her kan I se, hvordan tjenestefolket og de adelige levede på herregården for flere hundrede år siden. Der er skiftende udstillinger i løbet af året, og omgivelserne midt i den historiske herregårdsskov er meget smukke.

Der er cirka 21 minutters kørsel fra Randers C til Gammel Estrup ved Auning.

4.    Randers Golfklub

Golf er for alle, og I kan udfordre hinanden i et spændende slag golf ved Randers Golfklub, som ligger cirka seks kilometer fra Randers Station. Hvad end I er kollegaer eller venner, der er på rundtur sammen, kan I booke en professionel golftræner, som kan lære jer at svinge golfkøllen i løbet af et par timer.

5.    Randers Paintball

Hvis der skal være action og fart over feltet, skal I bare køre 20 minutter i minibus for at komme til Randers Paintball. Leg løs på den store bane og se, hvem der er bedst til at ramme plet. Her kan alle slippe deres indre legebarn løs.

6.    Djurs Sommerland

I sommerperioden er et besøg til Djurs Sommerland altid et hit. Med en lejet minibus kan I køre i samlet flok til sommerlandet, som ligger omkring 34 minutters kørsel fra Randers. I kan være der så længe, det giver mening for jer, og det er nemt at komme tilbage til Randers igen eller til den næste aktivitet på jeres dagsplan.