Fire ting du kan lave i Randers i din ferie

Bor du i eller omkring Randers og har du måske brug for inspiration til hvad du skal lave i din næste ferie. Her får du fire forslag til hvad du kan lave i Randers og omegn. Aktiviteterne henvender sig både til børnefamilien der ønsker eventyr og hyggestunder, men ligeledes til vennegruppen der vil på tur og mødes om en særlig aktivitet i deres ferie. 

Besøge verdens fire hjørner i Randers Regnskov 

Man kan ikke sige Rander uden at komme til at tænke på de karakteristiske glaskugler som rummer Randers Regnskov. Her kan du besøge dyr fra hele kloden og opleve deres miljø og klima på egen hånd. Du kan opleve alt lige fra søkøer og bladskærermyrer til grise og får. Et besøg i Randers Regnskov er ekstremt familievenligt og kan med sikkerhed sætte smil på hele familiens ansigter. 

Efter en lang dag i de forskellige verdensdele kan i slutte af med et måltid i den sjove jungle cafe eller nyde en is på den store legeplads.  

Forkæl dig selv 

Ferie er lig med afslapning og restitution fra hverdagen. Måske du ikke normalt er så god til at passe på dig selv og lytte til dine egne behov? Her vil det være oplagt at sætte en dag af til dig selv. Forkæl dig selv med lige det du har brug for. Spis på din yndlingsrestaurant, gå en tur langs vandet eller forær dig selv en massage Randers, hvor du kan slappe helt af og investere tid i dig selv.

Shoppetur i gågaderne 

En anden måde du kan bruge en feriedag i Randers er ved at gå på strøgtur. Tag veninderne, vennerne eller familien under armen og slentre ned i gennem Randers’ hyggelige gågader. Kig på vinduer eller fyld stakkevis af poser, alt efter humøret. Det store udvalg af butikker henvender sig i hvert fald til alle. Hvis vejret er godt så køb jer en is eller en pølse, når benene trænger til at hvile sig. 

Klatre som aber 

Lidt uden for Randers er der for nyligt åbnet en helt ny og spændende klatrepark. Her kan du og din familie underholdes hele dage. Parken er inddelt i fem baner efter niveau, sværhedsgrad (og dit mod). Klatreparken er et hit for alle aldersgrupper og kan underholde store og små i mange timer. Når du har brug for et hvil kan du slå dig ned ved et af de mange bordbænkesæt og nyde en medbragt madpakke og en tår vand, inden du igen klatrer op i trækronerne. Udover en super skæg og underholdende dag kan du også nyde den smukke og frodige skov oppe fra klatrebanerne. 

 

Her var fire gode bud på hvad du kan lave i din ferie i og omkring Randers. Så tage dine venner eller familie under armen og tag afsted mod randers, hvor mange spændende, eventyrlystne og hyggelige stunder for alle størrelser venter.