Planlæg en hyggelig shoppingtur med dine veninder

Er det længe siden, at du og dine veninder har været ude og lave noget sammen? Så kan du f.eks. planlægge en shoppingtur, hvor I skal ud at kigge på fine ting og sager sammen.

Her får du tips til, hvordan du planlægger en succesfuld dag med shopping, grin og gode snakke.

Invitér dine veninder til en ny by

Hvis du og dine veninder ofte opholder jer i den samme by, kan du prøve at invitere dem med til en helt ny by. Når I tager til en ny by, er der nye ting at kigge på, nye steder at shoppe, nye caféer at købe kaffe ved osv. En shoppingtur bliver lidt mere særlig, når I udforsker en ny by samtidig. Du kan tage dine veninder med til en by langt væk eller blot til din naboby.

Find nyt og anderledes tøj til hinanden

Hvis du kan lide at shoppe tøj sammen med dine veninder, er det oplagt at gøre på sådan en shoppingtur. Det er rart, at I kan hjælpe hinanden med gode idéer, størrelser osv. Hvis I vil prøve noget lidt anderledes, skal I prøve at finde tøj til hinanden. Når I vælger tøj til hinanden, udfordrer I hinanden og udvider hinandens horisonter. Det er nemlig ikke sikkert, at I normalt går efter det samme tøj. På den måde kan I hver især blive overraskede og måske endda finde noget, som I er helt vilde med.

Slut jeres shoppingtur af med et glas vin

Efter en lang shoppingtur er det rart at sidde ned. Du kan derfor f.eks. invitere dine veninder med hjem til dig for at afslutte en god dag med et glas vin. Imens I nyder et glas vin, kan I altid vise jeres køb frem for hinanden og glæde jer over jeres egne køb.