Gode råd til køb af toner til din printer

Det kan være dyrt at have en printer i hjemmet. Særlig i denne tid, hvor de storeskolebørn er sendt hjem og hjemmekontorer skyder op i stuer og soveværelser. Pludselig bliver printere brugt mere end før. Og så kan det ske at de løber tør.

Er du træt af at betale en halv bondegård for en ny patron til din laserprinter, kan du med fordel kigge på kompatible tonere.

Hvad er en kompatibel toner?

Det kan være svært at overskue markedet for toner til printere. Der findes mange mærker og der er stor prisforskel fra top til bund i markedet. Faktum er, at alle tonere er lavet af vand, glykol og farvepigmenter. Det er altså den samme væske, produceret på samme måde, der puttes i printerpatronerne. Forskellen ligger blot i indpakningen og brand-navnet på æsken. Kvaliteten af udskrifterne er helt den samme, men det er prisen ikke.

En kompatibel toner koster ofte helt ned til en tredjedel af prisen på de originale mærke-tonere som HP, Canon og Brother selv producerer. Du betaler nemlig ekstra for mærket. Det er der ingen grund til, for kvaliteten af toneren er den samme i en kompatibel patron.

Hvis din laserprinter er af mærket Brother, kan du til en fordelagtig pris købe en kompatibel toner her. Med denne toner kan du printe helt op til 2.600 sider!

Hvilken printer er billigst i drift?

Det kan klart betale sig at vælge en laserprinter, hvis du skal printe meget. De er langt billigere i toner end de små, almindelige printere. De er også mere pålidelige og holder godt.

Hvis du køber kompatibel toner til din laserprinter, er du sikker på at have den bedste og billigste printløsning til hjemmet, og kan printe tusindvis af sider inden I løber tør for toner. Det er praktisk og prisbevidst.