Spar penge på benzin: 3 nemme tricks

De fleste voksne danskere ejer en bil, og selvom de moderne elbiler bliver mere og mere populære, så er det stadig de klassiske benzinbiler, der står for størstedelen af trafikken på de danske veje. Derfor bliver der brugt rigtig meget benzin i Danmark hverdag, og der bliver brugt rigtig mange penge på det fossile brændstof rundt omkring hos de danske forbrugere.

Det er dyrt at tanke en bil op med benzin, og det bliver til rigtig mange penge for dig, der kører langt på arbejde hver dag. Derfor kan det betale sig at kigge på, hvad du kan gøre for at spare penge, når du skal have benzin på bilen.

Kig på klokken

Prisen på benzin er normalt billigst i ugens første dage, og de laveste priser får du typisk efter kl. 17 og før kl. 10 den næste dag. Prøv derfor at ramme dette tidsrum, og undgå for alt i verden at ramme de dyre weekendpriser.

Derfor er det også en god idé, hvis du kan planlægge din tankning. Lad være med at køre, til tanken er helt tom, så du ikke bliver tvunget til at fylde bilen, når benzinen er dyrest.

Få et benzinkort

Mange tankstationer giver faktisk gode rabatter på benzin, hvis du bruger et benzinkort. Med et benzinkort kan du spare op til 13 øre pr. liter benzin, og det bliver faktisk til mange penge i løbet af et helt år, hvis du kører meget i bil.

Få et benzinkort her og læs mere om de andre fordele du får ved at have et benzinkort hos en tankstation.

Tank op i områder med stor konkurrence

Tankstationer kæmper om kunderne, og derfor vil de også ligge i priskrig, hvis der er mange tankstationer inden for kort afstand. Det kan typisk betyde, at du kan spare nogle øre på benzinen sammenlignet med tankstationer i andre områder.