Hvilken interesse kan vække liv i dig?

Nu er sommeren ved at have overtaget for det lidt køligere forår. De fleste har i denne periode sommerferie i omegnen af et par uger. Det betyder, at der nu er tid til for alvor at dyrke ens interesser. Måske har du ikke nogen og er derfor på jagt efter det, der fanger dig allermest. Få inspiration til det her.

Golf

De fleste drenge og rigtig mange piger blev i deres barndom sendt til fodboldtræning i den lokale sportsklub. For mange har det holdt ved, men omtrent lige så mange faldt fra, da de blev ældre og mere bevidste om deres egne motivationer og passioner. Det er dog ikke alle, der faldt fra, som fandt noget andet at lave. Det kan skyldes, at de ikke har prøvet det af, som der ikke er mange i den alder, der går til. Nu er tiden kommet til det. Du kan blive fanget af golf. Du kan starte med at købe et par brugte golfbolde, før du investerer i de dyre og professionelle og senere finder ud af, at sporten ikke er for dig alligevel. Golf er en sportsgren, der ikke kræver, at du er i form til at løbe. Det handler mere om at kunne vurdere, fra hvilken vinkel og med hvilken kraft bolden skal skydes.

Fodboldgolf

En anden sport, du sandsynligvis ikke har prøvet af, er fodboldgolf. Det er en sjov, afvekslende og relativt nem aktivitet, du kan dyrke til hver en tid. Det er ekstrahyggeligt, hvis du lokker familie eller venner med dig.

Interesser i nedsat tempo

Det er slet ikke sikkert, at det overhovedet er en sport, der kan blive din største interesse/hobby. Nogle mennesker holder mere af at træne skakspil, programmering eller computerspil. Hvis det kan tænde en gnist i dig, som fodbold kan for andre, er det nok det, du skal bruge din tid på.