Indret det skønneste børneværelse med Filibabba!

Little Happy Filibabba

Med de skønneste produkter fra Filibabba har du mulighed for at lavet det skønneste børneværelse. Filibabba er kendt for at lave produkter til børn i høj kvalitet og i gode materialer. Filibabba er, som en af de eneste danske brands GOTS-certificeret. Dette betyder, at de har ekstra fokus på bæredygtihed, social ansvar, økologi og fabriksarbejdernes arbejdsstandarter. 

Dette gør, at du med god samvittighed kan købe produkter fra Filibabba, som passer på miljøet så godt som muligt. Du har mulighed for at finde de fine produkter fra Filibabba på Little Happys hjemmeside eller via dette link;https://littlehappy.dk/filibabba. Produkterne fra Filibabba er super gode, hvis du ønsker at skabe et personligt og hyggeligt børneværelse til barnet. 

Skab det perfekte børneværelse

Med Filibabba har du mulighed for at skabe et skønt og hyggeligt børneværelse. Filibabba er kendt for deres nordiske stil som automatisk gør alle deres produkter hyggelige. Udover at deres produkter har et super fint design er kvaliteten også i top hvilket man også kan mærke på produkterne. 

  • Sengetøj: Du har mulighed for at finde det bedste sengetøj fra Filibabba. Filibabbas sengetøj er lavet i 100% GOTS-certificeret bomuld, hvilket man også kan mærke. Sengetøjet kommer i de fineste farver og mønstre. Sengetøjet har et satin finish og får derfor et eksklusivt look.
  • Legetæppe: Et af Filibabbas mest populære produkter er deres legetæppe. Legetæppet skaber det perfekte område for leg, og er derfor også perfekt til mange aldersgrupper. Legetæppet er trykt og blødt og derfor super godt til både stille siddelse leg og tumleleg.
  • Luftballon: De fineste luftballoner fra Filibabba er super søde at have hængende på børneværelset. Luftballonerne kommer i forskellige størrelser og farver og er super søde at hænge sammen. Luftballonerne skaber en hyggelig stemning på børneværelset. 

Støt et GOTS-certificeret brand

Når du køber Filibabbas produkter er du med til at støtte op omkring de gode ting, som de gør og støtter. Alt være GOTS-certificeret betyder, at de har fokus på at være bæredygtige, økologiske og have et socialt ansvar. Derudover har du også meget fokus på at sikre, at deres fabriksarbejdere arbejdere under gode vilkår. Dette betyder også at deres produkter ikke er produceret af børnearbejde. Du kan med god samvittighed købe produkter fra Filibabba til barnets børneværelse.

Udover at de sikre gode vilkår for deres arbejdere, er deres produkter også designet til at have en lang levetid. Dette betyder at mange af deres produkter er lavet til at vokse med, når barnet vokser. Dette ses fx i deres hagesmækker, disse hagesmækker jeg justeres i nakken, som gør, at den kan vokse sammen med barnet.