Sådan finder du den perfekte julegave til dit barn

Det er sjældent svært at finde julegaver til børn, for de ønsker sig stort set alt legetøj, de kan finde i reklamebladene op til jul. Som forælder drømmer man alligevel om at finde netop det legetøj, der vil glæde dem allermest at pakke ud af gavepapiret juleaften. Det vil du her få tips til at finde.

LEGO hos Fætter BR

Et sikkert hit er LEGO. LEGO findes i så mange forskellige udgaver, at du næsten ikke kan finde et barn, der ikke vil kunne interessere for bare et af de utallige LEGO-universer. Tager du en smuttur ned i Fætter BR i Randers, vil du altså uden tvivl finde det LEGO-sæt, som du vil pakke ind til dit barn og lægge under juletræet – hvad end det er LEGO-Ninjago, LEGO-Friends, LEGO-Mobil eller noget helt fjerde.

Vær opmærksom i en længere periode

Giver du dit barn et magasin fra Fætter BR i hånden og beder dem krydse det af, som de kunne tænke sig, får du med sikkerhed et magasin fyldt med blyantskrydser retur. Da vil det være nemt at finde en gave, der vil blive taget imod med åbne arme, men det føles muligvis ikke lige så specielt, som hvis der var tænkt mere over gaven.

Af den grund handler det om at slå lyttelapperne ud i løbet af året, hver gang dit barn nævner noget, de kunne tænke sig, men som du ikke har mulighed for at give dem på stedet. Især hvis en bestemt ting gentages flere gange, vil du kunne formode med større sikkerhed, at de virkelig ønsker sig denne ting. Det er en mere speciel følelse at modtage noget, man længe har ønsket sig, end noget man impulsivt har krydset af i et reklameblad. Uanset hvad skal dit barn alligevel nok blive taknemmelig for, hvad de modtager.