Pas på dine fødder – de skal bære dig i mange år  

Dette indhold er sponsoreret 

Har du oplevet at have ømme fødder efter en lang dag på jobbet eller måske bare efter en løbe- eller gåtur? Der er mange danskere, der på daglig basis oplever ømme fødder, når dagen er omme, og ligeså mange tror, at det er helt almindeligt, og at alle har det på den måde. Desværre er det blevet så almindeligt med fodskader og ømme fødder, at mange slår det hen som en bagatel uvidende om, at fodskader og det forkerte fodtøj kan skabe grobund for langt værre problemer end ømhed. Fødderne skal bære dig hele dit liv, og du skal derfor også gerne have gode fødder, når du bliver ældre. I nedenstående artikel vil du derfor blive klogere på, hvordan du kan passe bedre på dine fødder og få hjælp, hvis skaden er sket. 

Bliv klogere på dine fødder 

Mange er ikke klar over, hvordan tilstanden er på deres fødder, og det er du måske heller ikke? Ét er, hvordan dine fødder føles, og hvordan du bliver opmærksom på dine fødder i løbet af dagen, men noget helt andet er, hvordan dine fødder ser ud udenpå. Hos Senzone kan du få en gratis fodanalyse udover forskellige gavnlige råd, værktøjer og behandlinger, som kan hjælpe dig og dine fødder med eventuelle problemer og skader. Her bliver der blandt andet set på, hvordan du går på dine fødder for at vurdere, om din gang og holdning bliver påvirket af dine fødder og dit nuværende fodtøj. Herefter bliver din fødder analyseret og vurderet af en professionel og sidst men ikke mindst vil dine fødder blive scannet, så de hos Senzone kan fortælle dig mere om indersiden af dine fødder. 

Det korrekte fodtøj til dine fødder 

Når dine fødder kommer under luppen hos Senzone skal du ikke være nervøs for, om dine fødder er i dårlig forfatning, at de ikke kan behandles eller rettes op på med de rette hjælpemidler. Der er nemlig altid hjælp at hente for alle slags fødder, for hos Senzone er tanken, at alle fødder er unikke og dermed har brug for en unik og skræddersyet behandling. Et vigtigt sted at begynde er altid ved at se på dit fodtøj, fordi det har stor indflydelse på dine fødder. Nogle fødder bærer præg af at være indelukkede i for små sko, imens andre ikke får den rette støtte i svangen. Uanset hvad dine fødder har brug for indlægssåler eller ortopædiske sko, er begge dele muligt. Sidder du derfor med en mistanke om, at dine fødder har brug for en professionel udredning eller ekstra støtte fra dit fodtøj, skal du ikke tøve med at søge råd og vejledning.